Tietoja sivun omakuva

Ullajohanna.fi jatkaa siitä, mihin ensimmäinen blogini Ensiaskeleet.fi jäi. Kirjoitan lifestyleblogia, joka käynnistyi matkastani kohti minimalistista elämäntapaa vuonna 2019. Vaikka minimalismin näkyvin saavutus on ollut kodissani vähentynyt tavara, ovat elämäntavan merkittävimmät hyödyt liittyneet omiin arvoihini sekä identiteettiin. Voin todeta, että minimalismin vaikutukset ovat ulottuneet elämäni kaikkiin osa-alueisiin. Minimalistina luonnehdin itseäni esteettis-ekologiseksi. Olen perinyt ns. ”hoordaajan” geenin, josta on vaikea oppia pois. Pidän kaikesta esteettisestä ja kauniista, olkoonpa se luonnossa tai sisätiloissa.

Minimalismin lisäksi käsittelen blogissani itselleni merkityksellisiä aiheita, kuten arjen iloja ja onnistumisia, estetiikkaa, hyvinvointia, moottoripyöräilyä, opiskelua, pihahommia, sisustusta yms. elämän kipukohtia unohtamatta.

Kirjoitusten takana on pikkukaupungissa asuva, työssäkäyvä nainen ja äiti, jonka silmissä asuu niin pilke kuin kyynel. Elämäni rakkaudet ovat jo omillaan asuva poika, sopivan etäisyyden päässä oleva mies ja samassa taloudessa kanssani asuva tiibetinspanielineito.

Tervetuloa osaksi tarinaani!